19 detsember, 2017

Detsember

Jõulud on juba nii lähedal. Sain eile mõned jõulukingitused pakitud. Tütre kingituse jaoks tuleb lähipäevil märkamatult pakkepaber osta. Hommikul otsisin välja postkaardid, mis enne jõule peavad postitatud saama. Sellised hästi lihtsad asjad, mis kindlasti tehtud saavad.

Mu töölaual (Ikea Linnmon 60 x120) pole just palju ruumi. Sinna mahub üks roheline taim või üks vaas lõikelilledega. Kindlasti peab seal ruumi jaguma ühele tassile kohvile või teele ja minu märkmikule, kuhu kõik tähtis kirja saab. Viimase paari nädala jooksul on see piltidel kaunilt sätitud laud olnud aga väga sassis. See muidugi ei tähenda, et asjad tegemata jäävad, vastupidi - kõik on tehtud ( no natuke on ikka veel teha). Väike segadus käib elu juurde, aga mulle meeldib kui kõik on korras ja sätitud.

Peale laua pesemist Chillitiga(sest mu kahese joonistused ei taha kuidagi A4-le mahtuda) ning üleliigsete paberite ja muude asjade eemaldamist kastidesse, sain lõpuks ruumi, et villapallid lahti pakkida. Nad meenutavad kaugemalt vaadates veidi valguspalle, aga on nendest veidi väiksemad. Ühed sellised Clas Ohlsoni must-valged valguspallid on mu köögiaknal. Väga ilusad! Need veetlevalt roosad villapallid aga saatis mulle Furr Butiigi esindaja Anni. Suur tänu Sulle!
Enne kui ta mulle neid tutvustas, polnudki ma neid veel kusagil märganud. Mulle hakkasid nad kohemaid meeldima ning esimese asjana mõtlesin nad paigutada elutuppa. Kodukontor asubki mul elutoas ja roosad toonid sobivad omavahel nagu valatult. Väga suure tõenäosusega ma ei tüdine nendest siin, aga mu kodusisustussõltlase hing tahab neid kindlasti ka teistes tubades proovida.

Küünlaid ma tavaliselt enda töölaual ei hoia, sest see pole lihtsalt turvaline. Kui aga laps lõunaund magab ning ma arvutis natuke tööd teen, siis las nad seal olla. Tegemist on Ikea Ypperlig sarja küünlaalustega, mis on hetkel mu lemmikud nagu ka 100% lambavillast villapallid. Nii skandinaavialikud ja stiilsed.

Villapalle uudista lähemalt www.furr.ee ning Ikea küünlajalad on siin.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar