13 september, 2017

Brio kraanikauss ja mõned teised mõtted

Mul on hetkel palju asju käsil. Seetõttu pole väga jõudnud oma kodu teistes tubades peale lastetoa midagi uut korda saata. Ma olen küll mõningatele muudatustele mõelnud, aga sada muud asja on ikka suutnud nende mõtete üle võimust võtta.

Elutoas tõstsin töönurga veidi ümber, et seal oleks mõnusam istuda, aga peale selle pole küll midagi muutunud. Ma mõtlesin sinna tellida seinavõrgu(LINK, hind 16.95) Lagerhaus e-poest. Üleüldse on selles e-poes nii palju ägedad asju, et kuku või pikali. Hinnad on mu meelest ka täitsa head. Ainus kõhklemapanev asjaolu on postikulu hind. Kui peaks saabuma see päev, kui ma sealt tellima hakkan, siis te kindlasti kuulete(loete) ja näete, mis ma sealt sain.

Aga mida uut siis lapse toas peale Brio kraanikausi(millest räägin allpool) on? Postrid! Nendest jõuan ma ikka ja jälle rääkida ja ära juba ei väsi. Beebiraamatust "üks pisike põnn" tuttavad vihmapilv ja tipitelk on nüüd saadaval postritena. Neid pole küll võimalik eraldiseisva tootena osta, aga täpsema info leiad Sakk Disaini e-poest. Postrid pidid kindlasti saama ka A toa seinale ja seal nad nüüd ka on. Tegelikult vaid üks nendest on üleval, sest teise jaoks ei jagunud mul krõpse. Neid tuleb poest juurde hankida. Tipitelk läks Petit Monkey postri ja fotokaartide (LINK, hind 9.90) kõrvale, aga vihmapilve kinnitan vastasseinale vikerkaare lähedusse. Pildi tegemise ajaks kinnitasin vihmapilve seinale kleepmassiga. Ma valisin tipitelgi postrile puiduvärvi raami, sest A toas leidub teisigi seda värvi detaile. Mulle meeldib, et ta toob valge taustaga postri hästi esile.


Selles postituses rääkisin Brio pliidi loo ja mainisin, et tahan A-le ka karaanikaussi. Nüüd on käes see aeg, et sain kraanikausi ära osta. Ma olin väga kärsitu ja ei suutnud enam kauem oodata. Laps sai kaks nädalat varem oma sünnipäevakingituse kätte. Nüüd on tal komplektne kööginurk. Briol on ka musta ja valget kraanikaussi pakkuda, aga kuna pliit oli punane, siis ma leidsin, et parim on ikkagi selle juurde punane kraanikauss võtta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar