03 august, 2016

Planeerimata blogipuhkus

 Kuidagi juhtus nii, et blogimisse tuli paus. Viimati rääkisin siin rõdu korrastamisest, mille lõpuleviimiseni ma ei jõudnudki, sest me lihtsalt müüsime enne korteri maha. Rõdul sain ma miskit tehtud küll. Lilled olid olemas ja toolipadjad ka. Lilled on nüüd uue omaniku hooldada ja toolipadjad seisavad vist kusagil suures sinises kilekotis.
 Praegu olen ma Soomes, elame siin juba varsti kuu aega. Meil on üürikorter Helsingis. Päris sisseseadnud me veel end polegi. Asjadki on enamus veel Eestis hoiul. Elame mõnda aega siin ning hoiame silma peal ka oma võimalustel Eestis, sest uue kodu ostame ikkagi sinna.
 Mu abikaasa töötab Helsingis, settõttu ei tulnud siia kolimise ja korteri müügi otsus väga raskelt. Pere peab olema koos!

Sisustamine meeldib mulle endiselt ja sellest blogimine on tore. Jätkan kindlasti Sisustusblogi.ee-ga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar